Voordelige verzekeringen

KVMO-leden ontvangen aantrekkelijke kortingen op diverse verzekeringen!


Zorgzaamlogo zorgzaam
Dé zorgverzekering met uitgebreide service en maximale keuzevrijheid voor leden van GOV|MHB

Als u altijd voor anderen klaar staat of hebt gestaan, wilt u ook dat het voor u of uw gezinsleden goed is geregeld. Zo ook met uw zorgverzekering. Daarom biedt Zorgzaam een kwalitatief goede zorgverzekering met uitgebreide service en maximale keuzevrijheid.

Voor wie?
Zorgzaam zorgverzekering is het collectief voor iedereen die een relatie heeft of heeft gehad met Defensie: gezinsleden, postactieven, veteranen, dienstplichtigen, (voormalig) burgermedewerkers en reservisten. Maar natuurlijk ook medewerkers voor Defensiepersoneel, NATRES en Home-Base support.

Extra voordelen voor u op een rij
Naast persoonlijk advies biedt Zorgzaam u nog vele andere voordelen. Zoals:

 • Scherpe premie: € 104,92 per maand bij € 385 eigen risico
 • Maximale keuzevrijheid
 • 100% vergoeding LZV-instellingen in de basisverzekering
 • Zorgzaam en de SZVK werken nauw samen
 • Ruime vergoedingen mantelzorg

Aanvullende verzekeringen
Zorgzaam heeft zes uitgebreide aanvullende zorgverzekeringen voor zorg die niet onder de basisverzekering valt. U kunt hierbij denken aan fysiotherapie, extra mondzorg, brillen of contactlenzen of de comfortservice. U kunt de aanvullende zorgverzekering kiezen die precies bij uw situatie past. Meer informatie over de aanvullende zorgverzekeringen vindt u op www.zorgzaam.nl/av.

Profiteer ook van de voordelen. Kijk op www.zorgzaamverzekerd.nl/marineblad en sluit direct uw Zorgzaam zorgverzekering af!

OHRA

logo ohra 1OHRA biedt KVMO-leden aantrekkelijke kortingen op diverse verzekeringen.


Zorgverzekering
Bij OHRA is uw zorgverzekering goed geregeld. Met de OHRA Zorgverzekering heeft u een basisverzekering waarmee u verzekerd bent voor bijvoorbeeld de huisarts, het ziekenhuis, medicijnen en kraamzorg. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende aanvullende(tandarts)verzekeringen. De OHRA Zorgverzekering is een restitutiepolis. Dit betekent dat u zelf kiest naar welke dokter, welk ziekenhuis of welke fysiotherapeut u gaat.

Via www.OHRA.nl kunt u online declareren, de status bekijken, stand van de maximale vergoedingen zien, veranderingen doorgeven en eenvoudig online geneesmiddelen bestellen. Als KVMO-lid krijgt u niet alleen korting op de OHRA Zorgverzekering, maar ook korting op producten en diensten die u helpen om gezond en fit te blijven.

Je ontvangt bij OHRA 9 procent korting op de OHRA Zorgverzekering

Wil je liever niet te veel betalen voor je zorgverzekering? Je ontvangt bij OHRA 9% korting en met onze restitutie zorgverzekering heb je écht vrije zorgkeuze en mag je zelf een zorgverlener kiezen.

Sluit jij je zorgverzekering af via OHRA dan heb je veel voordelen:
 • 9% korting op de OHRA Zorgverzekering.
 • Écht vrije zorgkeuze: je kiest zelf je zorgverlener.
 • OHRA Gezond: de gratis gezonde aanvulling op je basisverzekering.
 • Geen medische selectie op alle aanvullende verzekeringen en tandverzekeringen
 • Buitenlanddekking (wereldwijd aanvulling tot 100% bij spoedeisende zorg)
 • Nieuw 2017: vergoeding vervangende mantelzorg en gebruik van mantelzorgmakelaar
Écht vrije zorgkeuze bij OHRA
Veel Nederlanders denken dat ze vrije zorgkeuze hebben. Maar wist je dat nu maar 8% écht vrije zorgkeuze heeft? Met een OHRA Zorgverzekering kies jij altijd zelf welke arts, ziekenhuis of andere zorgverlener je bezoekt. Zonder risico dat je achteraf moet bijbetalen. Vrije zorgkeuze. Altijd. Overal.

OHRA Gezond
Heb jij een gezonde levensstijl en ga je bewust om met je gezondheid? Dan past onze gratis module “OHRA Gezond” goed bij jou. Hiermee krijg je een vergoeding voor een sportmedisch advies en voor een vervolgonderzoek van de Persoonlijke Gezondheidscheck. Meer informatie: www.ohracollectief.nl/cmhf514

Profiteer van 9% korting
Sluit je de OHRA Zorgverzekering af dan krijg je 9% korting. Direct regelen? Ga naar www.ohracollectief.nl/cmhf514


_________________________________________________________________

Particuliere schadeverzekeringen met korting voor KVMO-leden
OHRA heeft een uitgebreid pakket van particuliere schadeverzekeringen bestaande uit:

 • Aansprakellijkheidsverzekering
 • Auto-, Caravan- en motorverzekering
 • Doorlopende en kortdurende reisverzekering, annuleringsverzekering
 • Huisdierenverzekering
 • Opstal-, inboel- en kostbaarhedenverzekering
 • Ongevallenverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering

Meer informatie
Download hier de flyer of ga naar www.ohracollectief.nl/cmhf514 Daar kunt u uw premies direct berekenen. Deze premie is inclusief de speciale afspraken die OHRA met de KVMO heeft gemaakt!

Beëindiging pakketkorting per 26 mei 2014
Sinds 26 mei 2014 ontvangt u geen pakketkorting meer op nieuwe verzekeringen. Als u al verzekerd bent bij OHRA en pakketkorting heeft opgebouwd, verandert er niets voor uw lopende verzekeringen. U behoudt de korting.


Inter Assurelogo interassureSpeciaal voor leden die naar de west worden uitgezonden heeft de KVMO een contract afgesloten bij Inter Assure. Ga naar http://www.inter-assure.com/defensieexpat/Prinsenland Adviseurslogo prinsenlandPrinsenland Adviseurs is als onafhankelijk intermediair gespecialiseerd in het geven van verzekeringstechnische, financiële en hypotheekadviezen aan cadetten en adelborsten, (aspirant) beroepsofficieren en particulieren.

Met gedegen kennis en ervaring in de verzekeringen en hypothekenwereld is het doel van Prinsenland de beste producten te selecteren die verkrijgbaar zijn in de markt. Aangezien Prinsenland Adviseurs aan geen enkele maatschappij verbonden is en het kantoor een groot en gedegen cliëntenbestand heeft, kunnen zij speciale voorwaarden bij de geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappij bedingen waar u als GOV|MHB-lid uw voordeel mee kunt doen.

Service
Prinsenland Adviseurs heeft haar hele service apparaat ingesteld op de speciale werk- en leeromgeving van cadetten, militairen en officieren. Daarnaast is Prinsenland Adviseurs ook buiten de gangbare kantoortijden te bereiken en maken zij vaak in de avonduren afspraken voor bijvoorbeeld het geven van hypotheek- en financiële adviezen.

Speciaal voor adelborsten die lid zijn van de KVMO heeft Prinsenland een zeer interessante aanbieding!>>

www.prinsenland-adviseurs.nl/defensie

KVMO  |  Wassenaarseweg 2, 2596 CH Den Haag  |  070 - 383 95 04