Maritiem Evenement 2018

Rotterdam, nadere info volgt, zie vooraankondiging onder aan deze pagina.


Jaarlijks organiseert de Werkgroep Postactieven van de KVMO in september voor de postactieve leden een Maritiem Evenement. Getracht wordt ieder jaar een gevarieerd programma aan te bieden, steeds op een andere locatie. Centraal staat het weer ontmoeten van oud-marinecollega's in een informele setting.

ME2016

Maritiem Evenement 2018 - vooraankondiging

Dit jaar vindt het evenement plaats op donderdag 6 september. Na ontvangst met koffie/thee en gemengde lekkernijen in de Van Ghentkazerne gaan we met de bus richting de opstapplaats bij de Plantagelaan. Daar ligt de rondvaartboot de Smaragd voor u klaar.

Gedurende een drie uur durende rondvaart kunt u genieten van de lunch aan tafel en uiteraard de geweldige haven van Rotterdam. Bijzonderheid is dat de volgende dag de Wereldhavendagen Rotterdam beginnen. Uiteraard zal de haven tijdens ons evenement al vol liggen met allerlei schepen en op de kades zullen genoeg bezienswaardigheden zijn.
Bij terugkeer bij de opstapplaats gaan we per bus terug naar de Van Ghentkazerne. Hier kunt u onder het genot van een verfrissing even bijkomen van de rondvaart en vervolgens zullen twee interessante sprekers u meenemen in hun verhalen. Na afloop gaat de bar open en kunt u genieten van het apéritief, waarna het Indonesisch buffet geopend zal worden.

20180508me

De eigen bijdrage voor dit gevarieerde dagprogramma is € 20,00 per persoon. Het zeer uitgebreid Indonesisch buffet, inclusief 3 drankjes, is facultatief en kost € 15,00 per persoon. Eind mei zult u nader worden geïnformeerd over het programma en de aanmelding.

Zet 6 september alvast in uw agenda en maak van de gelegenheid gebruik om dit jaar van dichtbij een voorproefje van de  Wereldhavendagen Rotterdam mee te maken!BewarenBewaren

Aanvullende informatie

  • Organisator: Werkgroep Postactieven

KVMO  |  Wassenaarseweg 2, 2596 CH Den Haag  |  070 - 383 95 04