KVMO 64-jarigendag 2019

16 okt 2019
760 keer
Jaarlijks organiseert de KVMO de 64-jarigendag voor haar postactieve leden (en hun partners) die het jaar daarop de 65-jarige leeftijd bereiken, onder het motto "Van UKW naar pensioen".


64 jarigendag

De dag vindt meestal plaats bij het Evenementencentrum van het Marine-Etablissement in Amsterdam. Naast de bespreking van technische details over de vragen van de AOW-uitkering en de vaststelling van het ouderdomspensioen komen ook actuele ontwikkelingen rond pensioenen aan de orde.Tevens wordt aandacht besteed aan andere zaken, zoals gezondheidsaspecten op latere leeftijd.

Deze activiteit heeft tevens een hoog reüniegehalte: tijdens pauzes, de lunch en de borrel is er alle gelegenheid om in informele sfeer elkaar te ontmoeten en bij te praten.

Informatiebundel 64-jarigendag
Via het secretariaat van de KVMO kan de meest recente Informatiebundel 64-jarigendag worden aangevraagd.KVMO 64-jarigendag 2019

Woensdag 16 oktober 2019 organiseert de KVMO weer de jaarlijkse KVMO 64-jarigendag “Van UKW naar pensioen”. Deze dag is bestemd voor de postactieve leden en de elders actieve leden van 64 jaar die op korte termijn met pensioen gaan. Ook dit jaar vindt de KVMO 64-jarigendag plaats bij het Evenementen Centrum van het Marine-etablissement Amsterdam (MEA), Kattenburgerstraat 7, 1018 JA Amsterdam.

Doelstelling van deze dag is het informeren van de deelnemers over alle onderwerpen die relevant zijn bij het passeren van de pensioengerechtigde leeftijd. Ook wordt in een van de presentaties een beeld geschetst van de stand van zaken bij de Koninklijke Marine. Daarnaast biedt deze dag de mogelijkheid oud-marinecollega’s en hun partners weer te ontmoeten. Natuurlijk wordt u op deze dag ook de traditionele nasimaaltijd aangeboden.
Na de lunch wordt een vaartocht door het oostelijk of westelijk havengebied van de stad Amsterdam, onder leiding van een ervaren gids. Na de vaartocht nemen we afscheid en vertrekken we weer naar huis.

 MG 0132A
Foto: Fotografie Moussault

KVMO-leden die op korte termijn 65 jaar worden of onlangs 65 jaar zijn geworden ontvangen in augustus een uitnodiging voor deze dag.


BewarenBewarenBewaren

Aanvullende informatie

  • Organisator: Werkgroep Postactieven

KVMO  |  Wassenaarseweg 2, 2596 CH Den Haag  |  070 - 383 95 04